Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde boyacı görmek

Rüyada evde boyacı görmek

Rüyada evde boyacı görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde boyacı gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada evi maviye boyadığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, kurulu düzenin yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi beyaza boyadığını görmek gelirinin daimi olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin ev boyadığını görmek malların artacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Rüyada ev boyadığını görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde boyacı görmek onların yaralarına merhem olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, şansının ve bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavan boyadığını görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını boyadığını görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, aradaki buzların eritileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments