Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını yeşile boyadığını görmek

Rüyada saçını yeşile boyadığını görmek

Rüyada saçını yeşile boyadığını görmek hırpalanacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, doğru karar veremeyeceğine, strese gireceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Rüyada saçını yeşile boyadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Rüyada saçını yeşile boyadığını görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvarı yeşile boyadığını görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçını boyadığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin saçını boyadığını görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin saçlarını sarıya boyadığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin saçını boyadığını görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını sarıya boyadığını görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments