Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi su dolu görmek

Rüyada evi su dolu görmek

Rüyada evi su dolu görmek hayırlı işlere imza atacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, borçların sonlandırılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, mal ve para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi su dolu gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Rüyada su dolu ev görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına işarettir.

Rüyada evi su dolu görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, makam ve rızık sağlayacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada su dolu kovalar görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, varlıklı kimse olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu bahçe görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet eder.

Rüyada su dolu havuza girmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu mağara görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, dualarının karşılığını göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu su görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, feraha ermeye, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments