Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu bahçe görmek

Rüyada su dolu bahçe görmek

Rüyada su dolu bahçe görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu bahçe gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Rüyada su dolu bahçe görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada meyve dolu bahçe görmek gelirinin düşeceğine, gönül kapılarını açacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sebze dolu bahçe görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çiçek dolu bahçe görmek yersiz yere suçlanacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu tencere görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu çukur görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada dolu dolu su içmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments