Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu ev görmek

Rüyada su dolu ev görmek

Rüyada su dolu ev görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yeni malların alınacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu ev gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olarak herkesi kıskandırabilecek bir teklif almanız mümkündür.

Rüyada su dolu ev görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada evi su dolu görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada su dolu güğüm görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu tencere görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu akvaryum görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu kayık görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada su dolu bir yer görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet eder.

Rüyada su dolu cam şişe görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments