Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu havuza girmek

Rüyada su dolu havuza girmek

Rüyada su dolu havuza girmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, evlat sahibi olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu havuza girmek gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada su dolu havuza girmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada balık dolu havuza girmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, işlerinin tutacağına yorulur.

Rüyada su dolu havuz görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu havuza düşmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, galibiyetlerinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kendini her konuda geliştireceğine işarettir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek helal rızık yiyeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments