Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu su görmek

Rüyada dolu su görmek

Rüyada dolu su görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına inanılır.

Rüyada dolu su gördüyseniz:

  • Sizin hoşunuza gidecek bir teklif getirmek üzereler.

Rüyada su dolu kuyu görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada su dolu kuyuya düşmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu bidon görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada su dolu pet şişe görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu klozet görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu kazan görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada su dolu kova görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments