Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek rızkından ve gelirinden olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada koynuna yılan girdiğini gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada koynuna yılan girdiğini görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın koynuna girdiğini görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada koynuna fare girdiğini görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin koynuna girdiğini görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada koynuna yılan girmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, büyük bir servete kavuşacağına inanılır.

Rüyada yılanı koynunda görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına işaret eder.

Rüyada koynunda yılan görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sohbetinin bozulacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada koynuna para koymak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, hayırla yad etmeye rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments