Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yeni koltuk almak

Rüyada eve yeni koltuk almak

Rüyada eve yeni koltuk almak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına tabir olunur.

Rüyada eve yeni koltuk almak gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada eve yeni koltuk almak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yeni koltuk görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni koltuk almak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev koltuğu görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments