Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni koltuk almak

Rüyada yeni koltuk almak

Rüyada yeni koltuk almak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, kendisini geliştireceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni koltuk almak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işarettir.

Rüyada yeni koltuk takımı almak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada eve yeni koltuk almak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni koltuk almak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kazancını katbekat arttıracağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına delalet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, eşe dosta yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ev koltuğu görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments