Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni koltuk görmek

Rüyada yeni koltuk görmek

Rüyada yeni koltuk görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, onların önüne geçeceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yeni koltuk gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Rüyada yeni koltuk aldığını görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına inanılır.

Rüyada yeni koltuk takımı görmek zarar edeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada eve yeni koltuk almak geleceğine bakacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni koltuk görmek kişinin şifa bulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni koltuk takımı aldığını görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada yeni koltuk almak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni koltuk takımı almak aile bireylerinin arasının açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments