Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve yemek geldiğini görmek

Rüyada eve yemek geldiğini görmek

Rüyada eve yemek geldiğini görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada eve yemek geldiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Rüyada eve yemek geldiğini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın eve geldiğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve geri gelmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada eve misafir geldiğini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Rüyada ölünün eve geldiğini görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eve geldiğini görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada eve gelmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorun eve geldiğini görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments