Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorun eve geldiğini görmek

Rüyada doktorun eve geldiğini görmek

Rüyada doktorun eve geldiğini görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, mal kaybına uğrayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktorun eve geldiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Rüyada doktorun eve geldiğini görmek geçim derdi yaşamayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve doktor geldiğini görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada evde doktor görmek istediği herşeye sahip olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin eve geldiğini görmek heveslerinin biteceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada gece eve gelmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve haciz gelmek işleri yoluna sokacağına, aydınlanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin eve geldiğini görmek mutluluğunun da artacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çocuklar gibi şen olacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments