Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve gelmek

Rüyada eve gelmek

Rüyada eve gelmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve gelmek gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almalısınız.

Rüyada eve misafir geldiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin eve geldiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada gece eve gelmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve polis geldiğini görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin eve geldiğini görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve icra gelmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın eve geldiğini görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments