Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve geri gelmek

Rüyada eve geri gelmek

Rüyada eve geri gelmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, çaresiz kalacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve geri gelmek gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada eve geri gelmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, sorunlarının sona ereceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada ölen birinin geri geldiğini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada giden birinin geri geldiğini görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin geri geldiğini görmek hasta olacağına, işlerinin hızlanacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada geri gelmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün geri geldiğini görmek sevinileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuşun kaçıp geri geldiğini görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına inanılır.

Rüyada eski eve geri taşınmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, parasız kalmaya, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments