Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve uçak düştüğünü görmek

Rüyada eve uçak düştüğünü görmek

Rüyada eve uçak düştüğünü görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, bazı konularda konuşulacağına, işbirliği içinde olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve uçak düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların veya belgelerin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada uçağın eve düştüğünü görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada eve uçak düştüğünü görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Rüyada uçağının düştüğünü görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir uçağın düştüğünü görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşen uçaklar görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada uçakların düştüğünü görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments