Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kazancın çoğalacağına alamet eder.

Rüyada savaş uçaklarının düştüğünü görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına yorulur.

Rüyada savaş uçağı düşürmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada düşen savaş uçağı görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havada savaş uçağı görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada savaşta uçak görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş uçağının ateş ettiğini görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde savaş uçakları görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments