Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir uçağın düştüğünü görmek

Rüyada bir uçağın düştüğünü görmek

Rüyada bir uçağın düştüğünü görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılıma geçeceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir uçağın düştüğünü gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Rüyada düşen bir uçak görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçağın suya düştüğünü görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaş uçağının düştüğünü görmek kazançlı işler yapacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada düşen uçaklar görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçağının düştüğünü görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Rüyada yanarak düşen uçak görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada uçağın düşüp yandığını görmek maddi gücünü yitireceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, ödeme güçlü çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments