Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağının düştüğünü görmek

Rüyada uçağının düştüğünü görmek

Rüyada uçağının düştüğünü görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, tabiatı kötü olan kişiye, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağının düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki uyarılarınız veya vereceğiniz mesajlar olayların gidişatını veya planları değiştirebilir.

Rüyada düşen uçağın içinde olmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, durgun giden işlerin açılacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen savaş uçağı görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağı düşerken görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak denize düştüğünü görmek büyük zararlardan kurtulacağına, kazancının bereketleneceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet eder.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada başka bir uçağın düştüğünü görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçağın eve düştüğünü görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolcu uçağının düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments