Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden örümcek ağı temizlemek

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek uzun yıllar boyunca çekeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına yorulur.

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada evde örümcek ağı temizlemek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek şanssızlığının ortadan kalkacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Rüyada örümcek ağı temizlemek kıskanılacak projelere imza atılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına tabir olunur.

Rüyada örümcek ağını temizlediğini görmek yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada örümcek ağına dokunmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek ağına dolanmak garanti olacak makama oturacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada örümcek ağı süpürdüğünü görmek kazancın daha da artacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments