Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örümcek ağı temizlemek

Rüyada örümcek ağı temizlemek

Rüyada örümcek ağı temizlemek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, onlardan fayda göreceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, elin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada örümcek ağı temizlemek gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada örümcek ağını temizlediğini görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada evden örümcek ağı temizlemek sahip olacağı malın faazlalığına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada evde örümcek ağı temizlemek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, onları okula göndereceğine inanılır.

Rüyada örümcek ağı temizlemek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada örümcek ağı toplamak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının evinde örümcek ağı görmek hayat boyu çok sevileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük örümcek ağı görmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada örümcek ağına dokunmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments