Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi diğerlerine göstermeniz durumunda ek gelir elde edebilir, para kazanabilir veya insanların size farklı gözle bakmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada evin duvarında örümcek ağı görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada duvarlarda örümcek ağı görmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarda örümcek ağı görmek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Rüyada başkasının evinde örümcek ağı görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Rüyada evinde örümcek ağı görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evde örümcek ağı temizlemek yaptığı işten çıkarılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek ağına takılmak el üstünde tutulur hale geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada örümcek ağını görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments