Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklarla yüzmek

Rüyada balıklarla yüzmek

Rüyada balıklarla yüzmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıklarla yüzmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınları baştan çıkartmak, duygusal, anlık veya kalıcı maceralar yaşamak açısından şanslısınız.

Rüyada balığın yüzdüğünü görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada balıkların arasında yüzmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işarettir.

Rüyada balıkla beraber yüzmek yarınlarına umutla bakacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıkların içinde yüzdüğünü görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda balıkla yüzmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yunus balığıyla yüzmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balıklarla birlikte yüzmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Rüyada denizde balıklarla yüzdüğünü görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments