Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanın derisini yüzmek

Rüyada tavşanın derisini yüzmek

Rüyada tavşanın derisini yüzmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına inanılır.

Rüyada tavşanın derisini yüzmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada tavşan derisi yüzmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada tavşanın derisini yüzmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, umutlarının çoğalacağına delalettir.

Rüyada tavşan derisi görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kazancın arttırılacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada derisi yüzülmüş tavşan görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada tavşan yüzmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret eder.

Rüyada yılan öldürüp derisini yüzmek yüksek makamlara geleceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, hanenizde bolluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek derisi yüzmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ayak derisini yüzmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments