Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bezle yer silmek

Rüyada bezle yer silmek

Rüyada bezle yer silmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, şansının da döneceğine, yaşamının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bezle yer silmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.

Rüyada bezle yer silmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada yer bezi görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada yerleri silmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yerleri sildiğini görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çok büyük bir acı duyacağına inanılır.

Rüyada yer silmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada yeri silmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri silmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments