Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yeri sildiğini görmek

Rüyada bir yeri sildiğini görmek

Rüyada bir yeri sildiğini görmek bolluk içinde yaşayacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, rahata kavuşmaya, hem amaçlarına nail olamayacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri sildiğini gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Rüyada bezle yer silmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kendi işini açacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde yerleri silmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin yerlerini silmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Rüyada yer silmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Rüyada yeri silmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada yerleri sildiğini görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işaret etmektedir.

Rüyada yeri sildiğini görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments