Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer silmek

Rüyada yer silmek

Rüyada yer silmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yer silmek gördüyseniz:

  • Unutabilirseniz veya affetmeyi başarırsanız, isteklerinize daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Rüyada bir yeri sildiğini görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir yeri silmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir yerleri silmek varolan sorunlarının sona ereceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yer sildiğini görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yerleri silmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeri sildiğini görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, hanenizde bolluk olacağına, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerleri sildiğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yeri silmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments