Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerleri silmek

Rüyada yerleri silmek

Rüyada yerleri silmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bazı adımlar atacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerleri silmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı veya birlikte yaşadığınız kişileri memnun etmeyecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yerleri sildiğini görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bezle yer silmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir yeri silmek beklediği haberin gelmeyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yerlerini silmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeri silmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, dualarına karşılık alacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeri sildiğini görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, aile hayatına adım atılacağına, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Rüyada yerleri silmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yer sildiğini görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments