Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde türbe görmek

Rüyada evde türbe görmek

Rüyada evde türbe görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, geçecek güzel bir ömre, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde türbe gördüyseniz:

  • Yeni bir diyete veya spora başlayabilir, konusunda uzman kişilerden destek alabilirsiniz.

Rüyada türbe evi görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, para sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada evde türbe görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev içinde türbe görmek hak yoluna döneceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada mevlana türbesine gitmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tekke türbe görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Rüyada evliyaların türbesini görmek nahoş sözler işiteceğine, mal mülk edineceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada türbede görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine inanılır.

Rüyada mevlana türbesini görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kararlar alacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments