Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlana türbesini görmek

Rüyada mevlana türbesini görmek

Rüyada mevlana türbesini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mevlana türbesini gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada mevlana türbesini görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevlana türbesi görmek dertleri biteceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevlana türbesine gitmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, amaçlardan sapmaya rivayet eder.

Rüyada mevlanaunın türbesini görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments