Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlenen ev görmek

Rüyada temizlenen ev görmek

Rüyada temizlenen ev görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, rahat bir işe girileceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada temizlenen ev gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada büyük ve temiz ev görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine alamet eder.

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada temiz ve büyük ev görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada boş temiz ev görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada ev temizliği görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde temizlik yaptırmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok temiz bir ev görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işinden uzaklaşacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments