Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temizliği yaptığını görmek

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek

Rüyada ev temizliği yaptığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada ev temizliği yaptığını gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Rüyada temiz bir eve girmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, oğlu evli ise boşanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz bir ev görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş temiz ev görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evde temizlikçi görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ev temizliğine gitmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada beyaz temiz ev görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine yorulur.

Rüyada eski temiz ev görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, nefsine yenileceğine alamet eder.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, onu cesaretlendireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments