Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük tavşanlar görmek

Rüyada küçük tavşanlar görmek

Rüyada küçük tavşanlar görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük tavşanlar gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada beyaz küçük tavşan görmek alım gücünün zayıflamayacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet eder.

Rüyada küçük tavşan görmek daha kötü günler yaşayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, kötü sözler duylacağına işaret eder.

Rüyada küçük beyaz tavşan görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük tavşanlar görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanın doğurmasını görmek saygısını toplayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü tavşan görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet eder.

Rüyada tavşanın ağladığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada tavşan öldüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments