Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye sarıldığını görmek

Rüyada kediye sarıldığını görmek

Rüyada kediye sarıldığını görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada kediye sarıldığını gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Rüyada sarı kedi görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret eder.

Rüyada sarı kedi yavruları görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada sarı büyük kedi görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sarı kedi öldürmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve sarı kedi görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş sarı kedi görmek şöhret ve itibar kazanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalettir.

Rüyada sarı ev kedisi görmek başarısız ve mutsuz olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kedinin ısırdığını görmek rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments