Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde mısır görmek

Rüyada evde mısır görmek

Rüyada evde mısır görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, mutluluğunun daim olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalettir.

Rüyada evde mısır gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Rüyada evde mısır görmek geçimin daha kolay hale geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalettir.

Rüyada mısır haşlamak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlama mısır yemek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır çuvalı görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, çok iyi işler yapılacağına, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mısır görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına yorulur.

Rüyada mısır başağı görmek makam ve söz sahibi olacağına, bir uzmana başvurulacağına, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada süt mısır toplamak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Rüyada çok mısır görmek problemlerini çözeceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments