Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mısır görmek

Rüyada beyaz mısır görmek

Rüyada beyaz mısır görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada beyaz mısır gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada beyaz mısır görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işaret eder.

Rüyada mısır fidesi görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada dondurulmuş mısır görmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada ölüden mısır almak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada değirmende mısır öğütmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır tarlasına görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt mısır yemek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına işaret eder.

Rüyada çiğ mısır görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments