Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dumanlı ev görmek

Rüyada dumanlı ev görmek

Rüyada dumanlı ev görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, bunun şans olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada dumanlı ev gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada evden duman çıktığını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evden duman çıktığını görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada evi dumanlı görmek onu dinleyeceğine, derde ve kedere düşeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işarettir.

Rüyada evden duman çıkmak deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden duman çıkmasını görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hedeflerine yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada evden beyaz duman çıktığını görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada dumanlı ev görmek yeniden bir araya geleceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına alamet eder.

Rüyada evde duman görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments