Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde çiş görmek

Rüyada evde çiş görmek

Rüyada evde çiş görmek daha iyi yerlere geleceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde çiş gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Rüyada evde çiş görmek çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde çiş yapmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada eve çiş yapıldığını görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, sevinçli haberlere, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada halıya çiş yapmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çiş ettirmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments