Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada salçalı bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Bazı konularda önünüze geçebilmek veya amaçlarınıza ulaşmanızı engellemek imkansız gibi görünüyor.

Rüyada salçalı bulgur pilavı görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada salçalı bulgur görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada salçalı pilav görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet eder.

Rüyada salçalı pilav pişirmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı vermek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş bulgur pilavı görmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı almak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, rızkın kesilmeyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments