Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde beyaz fare görmek

Rüyada evde beyaz fare görmek

Rüyada evde beyaz fare görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kazancın gittikçe artacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada evde beyaz fare gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada evde beyaz fare görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz renk fare görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renkte fare görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz fare öldürmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada büyük beyaz fare görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz fındık faresi görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına delalet eder.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments