Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk fare görmek

Rüyada beyaz renk fare görmek

Rüyada beyaz renk fare görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, bereketin artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada beyaz renk fare gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Rüyada beyaz renkli fare görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada beyaz renk fare görmek kendisini geliştireceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalettir.

Rüyada beyaz renkte fare görmek herkesten ileriye gideceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret eder.

Rüyada renkli fareler görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli fare görmek onu cesaretlendireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renk fare görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına tabir olunur.

Rüyada krem renkli fare görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret eder.

Rüyada siyah renk fare görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments