Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz fare öldürmek

Rüyada beyaz fare öldürmek

Rüyada beyaz fare öldürmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine delalet eder.

Rüyada beyaz fare öldürmek gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada beyaz fare öldürdüğünü görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kazanç ve kar getireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada beyaz fare öldürmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada farelerin öldüğünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, devlete hizmet etmeye alamet eder.

Rüyada evde fare öldürmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada lağım faresi öldürmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına yorulur.

Rüyada fare ezerek öldürmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatakta fare öldürmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına alamet eder.

Rüyada fareyi ezerek öldürmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments