Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev ziyaret etmek

Rüyada ev ziyaret etmek

Rüyada ev ziyaret etmek sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ev ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcılığınızı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada ev ziyaretine gitmek aile hayatının hayır getireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev ziyaret etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işaret eder.

Rüyada ziyarete gidip dilek dilemek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kabir ziyareti yapmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulur.

Rüyada hastane ziyaret etmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Rüyada camiyi ziyaret etmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments