Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastane ziyaret etmek

Rüyada hastane ziyaret etmek

Rüyada hastane ziyaret etmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada hastane ziyaret etmek gördüyseniz:

  • İşinizi, maddi durumunuzu veya iş birliklerinizi ilgilendiren değişiklikler ilerlemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada hastanede ziyaret görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet eder.

Rüyada hastane ziyaret etmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına alamet eder.

Rüyada hastanede hasta ziyaret etmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada hastaneye ziyarete gitmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek verilen  sözlerin tutulacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına alamet etmektedir.

Rüyada hastane ziyaretine gitmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada hastanede ziyaret edilmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, elinin darlaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments