Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmamak

Rüyada oruç tutmamak

Rüyada oruç tutmamak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, evlat sahibi olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruç tutmamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Rüyada oruç tutan görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, bereketin ve verimin geleceğine, bereketli işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutan birini görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yarınlara bakacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin oruç tuttuğunu görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalettir.

Rüyada oruç tutanı görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının oruç tuttuğunu görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, anne baba duasının alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruç tutmaya çalışmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının oruç tuttuğunu görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments