Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun terliğini giymek

Rüyada komşunun terliğini giymek

Rüyada komşunun terliğini giymek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada komşunun terliğini giymek gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada komşunun terliğini giymek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada pembe terlik giymek moral ve sermaye kaybedeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada naylon terlik giymek yolunda huzurla devam edeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor terlik giymek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada ters terlik giymek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada taşlı terlik giymek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeffaf terlik giymek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, merdiven atlayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments