Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev temizliği görmek

Rüyada ev temizliği görmek

Rüyada ev temizliği görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temizliği gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Rüyada güzel ve temiz ev görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet eder.

Rüyada ev temizliğine gitmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına yorulur.

Rüyada evde temiz su görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel temiz ev görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada evi temizlik yapmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada evi temiz görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, anne duasının açılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada temiz bir eve girmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına yorulur.

Rüyada evde temizlik yaptırmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments