Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev süsleri görmek

Rüyada ev süsleri görmek

Rüyada ev süsleri görmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev süsleri gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada ev süsleri görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada süslenmiş ev görmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, ailenin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde süs balığı görmek büyük savaşların yaşanacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada ev süs eşyası görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada süs ev eşyası görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada kendini süslenmiş görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada süs balığının öldüğünü görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada renkli süs balığı görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments