Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini süslenmiş görmek

Rüyada kendini süslenmiş görmek

Rüyada kendini süslenmiş görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendini süslenmiş gördüyseniz:

  • Evde oturup dinlenmeyi veya sizi dinçleştirebilecek egsersizler yapmayı denemelisiniz.

Rüyada öküzün süstüğünü görmek çok iyi şeylere, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde süslenmek içine büyük bir huzurun dolacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Rüyada denizde süs balığı görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, parasının ve makamının artacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek süstüğünü görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, sorunların çözüm bulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalettir.

Rüyada süs gemi görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına işarettir.

Rüyada aynaya bakarak süslenmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs kabağı görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi süs balığı görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments