Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev satın almak

Rüyada ev satın almak

Rüyada ev satın almak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ev satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Rüyada ev satın almayı düşünmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeli ev satın almak bol kazançlı bir işe girileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yeni evi satıp eski ev almak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir ev satın almak günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ev satılmasını görmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev satın aldığını görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada satılan evi geri almak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, saygınlık elde edeceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada satın ev almak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments